Sopita de arroz

Sopita de arroz

3.2 26 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 raciones

Składniki

  • 1 trozo de raíz de jengibre fresca (aprox. 1x1 cm)
  • 500 g de agua
  • 20 g de cebolla en gajos
  • 1 hoja de laurel seca pequeña
  • 60 g de arroz de grano redondo
  • ¼ cucharadita de cúrcuma molida (opcjonalnie)
  • 10 g de aceite de oliva
  • 100 g de queso fresco (tipo de Burgos o de Villalón)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 249 kcal / 1042 kJ
Białko 8.36 g
Tłuszcz 12.94 g
Węglowodany 24.82 g
Błonnik 0.75 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...