
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à bombe
- 8 œufs blancs et jaunes séparés
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g de jus de citron vert
La meringue
- 100 g de sucre en poudre
Le coulis à la coriandre
- 100 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 10 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 230 kcal / 971 kJ
- Białko
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Błonnik
- 0.1 g