
Urządzenia i Akcesoria
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Chia and quinoa tortilla chips
-
quinoa50 g
-
chia seeds white or black50 g
-
cornmeal, coarse50 g
-
sesame seeds2 tbsp
-
fine salt to taste2 pinches
-
lime juice (approx. ½ lime)2 tsp
-
water60 g
Sun-dried tomato, chilli and cashew dip
-
red chilli deseeded if preferred1
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)30 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
raw cashew nuts120 g
-
red pepper deseeded and cut into quarters1
-
lemon juice1 tbsp
-
sun-dried tomatoes drained100 g
-
extra virgin olive oil30 g
Pumpkin dip
-
pumpkin flesh only, cut into pieces (4 cm)500 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling1 tsp
-
pine nuts toasted100 g
-
goat's cheese2 tbsp
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
ground cumin1 tsp
-
fine salt1 pinch
-
black pepper, freshly ground1 pinch
Artichoke dip
-
extra virgin olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)60 g
-
onion cut into halves¼
-
marinated artichoke hearts drained250 g
-
mayonnaise135 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
570 kcal /
2395 kJ
Białko
16.4 g
Tłuszcz
44.4 g
Węglowodany
22.5 g
Błonnik
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gluten-free Baking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria