
Urządzenia i Akcesoria
Polenta, mandarin and almond cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 portions
Składniki
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
unsalted butter softened250 g
-
eggs3
-
cornmeal, coarse170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
444 kcal /
1865 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
32.3 g
Węglowodany
31.8 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gluten-free Baking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria