Urządzenia i Akcesoria
Champagne crème brûlée
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
caster sugar80 g
-
cream, 30-40% fat400 g
-
100 g sparkling wineChampagne100 g
-
egg yolks5
-
brown sugar100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Cod with aïoli
40 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Linzer torte
5 godz. 10 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Tarte tatin
2 godz.
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Chocolate fondant cake
40 min
Pavlova
6 godz.