Urządzenia i Akcesoria
Béarnaise Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
9 oz
Składniki
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)4 - 5 sprigs
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 9 oz
Sód
1814 mg
Białko
15 g
Kalorie
6778 kJ /
1620 kcal
Tłuszcz
168 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
101 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Béarnaise sauce
20 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise sauce
15 min
Ham and Béchamel Croquettes
9 godz. 50 min
Beurre Blanc
20 min
Béarnaise sauce
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Eggcellent Caesar Dressing
10 min