Urządzenia i Akcesoria
Avocado with egg and salmon tartare
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
-
fresh dill leaves only2 stalks
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces250 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
5 g olive oilolive oil lemon flavoured5 g
-
dried red peppercorn1 tsp
-
salt½ tsp
-
avocados3
-
mixed sprouts30 g
-
white bread toasted6 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
435.2 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Easy Easter
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Cuttlefish Salad with Water Spinach
45 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Salted caramel ice cream
14 godz.
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Collagen Soup Broth
8 godz. 25 min