Avocado with egg and salmon tartare
TM6

Avocado with egg and salmon tartare

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 6 eggs (53-63 g each), cold
  • water, to fill to 1 l mark
  • 2 stalks fresh dill, leaves only
  • 250 g salmon fillets, skinless, sushi quality, cut in pieces
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed
  • 5 g olive oil, lemon flavoured
    lub 5 g olive oil
  • 1 tsp dried red peppercorn
  • ½ tsp salt
  • 3 avocados
  • 30 g mixed sprouts
  • 6 slices white bread, toasted

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1678.3 kJ / 401.2 kcal
Białko
19.2 g
Węglowodany
24.7 g
Tłuszcz
26.3 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Błonnik
8.2 g
Sód
435.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy