Urządzenia i Akcesoria
Veal stew (Blanquette de veau)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
water700 g
-
fresh thyme1 sprig
-
dried bay leaf2
-
fresh flat-leaf parsley1 bunch
-
veal meat cut in pieces (approx 2cm x 3cm)600 g
-
carrots cut in slices (1 cm)300 g
-
leeks cut in slices (1 cm)200 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters300 g
-
butter20 g
-
flour15 g
-
salt½ tsp
-
ground pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1293 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Duchess casserole with vegetables
1 godz. 15 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Natillas
1 godz.
Russian salad
1 godz. 15 min
Caramel Sauce
Brak ocen
Risotto with Parmesan cheese
30 min