Urządzenia i Akcesoria
Veal stew (Blanquette de veau)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
water700 g
-
fresh thyme1 sprig
-
dried bay leaf2
-
fresh flat-leaf parsley1 bunch
-
veal meat cut in pieces (approx 2cm x 3cm)600 g
-
carrots cut in slices (1 cm)300 g
-
leeks cut in slices (1 cm)200 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters300 g
-
butter20 g
-
flour15 g
-
salt½ tsp
-
ground pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1293 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Squid and Shrimp Risotto
1 godz.
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Beef chili with lemon feta
45 min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Rabbit stew
1 godz.
Quiche Lorraine
45 min
Apple strudel
1 godz. 45 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min