Urządzenia i Akcesoria
Veal stew (Blanquette de veau)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
water700 g
-
fresh thyme1 sprig
-
dried bay leaf2
-
fresh flat-leaf parsley1 bunch
-
veal meat cut in pieces (approx 2cm x 3cm)600 g
-
carrots cut in slices (1 cm)300 g
-
leeks cut in slices (1 cm)200 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters300 g
-
butter20 g
-
flour15 g
-
salt½ tsp
-
ground pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1293 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Prawn Soup
45 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 godz. 25 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Baked spinach and eggs
35 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Creamy courgette soup
25 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Floating Islands
40 min
Moroccan chicken and couscous
45 min