Urządzenia i Akcesoria
Avocado with Egg and Salmon Tartare
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
large eggs chilled, straight from the refrigerator6
-
water to fill to the 1L mark
-
dill, fresh leaves only2 sprigs
-
salmon fillet, fresh, skinless cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
red peppercorn, dried divided1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
microgreens to garnish
-
white bread, in square, sliced, for toasting6 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
457.9 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Tłuszcz
24.1 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Happy Easter!
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Caramel toffees
Brak ocen
Vegetarian Medallions
Brak ocen
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Pico De Gallo
15 min
Melon and cucumber sour mocktail
15 min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50 min
Hash Brown Potato Cake
Brak ocen
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Avocado with egg and salmon tartare
45 min
Kimchi Tofu Soup
35 min
Dalgona coffee classic (Korean coffee)
10 min
Mantao
1 godz.