Urządzenia i Akcesoria
Avocado with Egg and Salmon Tartare
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
large eggs chilled, straight from the refrigerator6
-
water to fill to the 1L mark
-
dill, fresh leaves only2 sprigs
-
salmon fillet, fresh, skinless cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
red peppercorn, dried divided1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
microgreens to garnish
-
white bread, in square, sliced, for toasting6 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
457.9 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Tłuszcz
24.1 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Happy Easter!
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Skin Glow Detox Juice
10 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Basil Peach Sorbet
10 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Bibimbap burrito
45 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Veal fillet with mirabelle plums
1 godz. 50 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Chicken adobo
30 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min