![Avocado with Egg and Salmon Tartare Avocado with Egg and Salmon Tartare](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/52787766-df48-4264-bce8-b23ea08a0cd9/Derivates/1db6b5d3-fe1f-42ae-91b1-6521fdf0cb2e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 large eggs, chilled, straight from the refrigerator
- water, to fill to the 1L mark
- 2 sprigs dill, fresh, leaves only
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless, cut into pieces
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp red peppercorn, dried, divided
- ½ tsp sea salt
- 3 avocados
- microgreens, to garnish
- 6 slices white bread, in square, sliced, for toasting
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1580.1 kJ / 376.2 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.7 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 457.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 Min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 Std. 50 Min
Cheese Arepas
50min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Floating islands
1h
Hibiscus and Raspberry Tart
2sa 35 dk
Pink Moon Milk
10 Min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Fresh Tomatillo Salsa
30min
Scroll bundt cake
2 godz. 40 min
Shrimp and Potato Boil
40min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1h 15min