Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon Pizza
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Dough
-
water270 g
-
sugar1 tsp
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
spelt flour plus extra for flouring500 g
-
fine sea salt2 tsp
Topping
-
mozzarella drained, cut in pieces100 g
-
cherry tomatoes250 g
-
tomato purée80 g
-
balsamic vinegar20 g
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only3 - 4 sprigs
-
2 - 3 sprigs fresh oregano, leaves onlydried oregano1 tsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt3 pinches
-
fresh chilli deseeded, sliced (5 mm)½
-
smoked salmon sliced (1 cm)190 g
-
fresh parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
red onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
lemon juice20 g
-
pitted black olives100 g
-
mixed baby leaf salad100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
3534 kJ /
845 kcal
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza
11 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Napoli Potato Cake
1 godz. 30 min
Steamed Potato Tortilla
45 min
Japanese Cheesecake (Anna)
6 godz. 15 min
Feta, Olive and Herb Muffins
50 min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5 godz. 30 min
Fried Cheese and Tomato Pizzas
3 godz.
Green Bean Pizza
3 godz.
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Strawberry and Pear Terrine
9 godz. 30 min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 godz. 35 min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Coconut Prawn Soup
45 min