Urządzenia i Akcesoria
Stuffed veggie snails
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
10 pieces
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (2-3 cm)20 g
-
eggs2
-
fine salt1 pinch
-
carrots peeled2
-
water500 g
-
fresh baby spinach washed and dried100 g
-
cooked ham4 slices
-
fresh rosemary leaves20
-
canned kidney beans10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kids zone
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Spiralized Apple Tartlets
4 godz. 30 min
Macadamia Tahini Spread
5 min
Sushi donuts
50 min
Cereal and fruit purée
20 min
Frozen breakfast bowls
10 min
Sopapilla
1 godz. 10 min
Cereal and fruit purée
20 min
Apple, Pineapple and Lime Yoghurt Drink
8 godz. 20 min
Vegan Pistachio Pastry Cream
1 godz. 45 min
Chicken and Ham Vols Au Vents
1 godz. 20 min