Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free mini pizzas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
10 pieces
Składniki
Dough
-
water650 g
-
fresh yeast crumbled40 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting700 g
-
rapeseed oil80 g
-
salt1 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Pizza Toppings
-
tomato sauce300 g
-
courgette cut in slices1
-
black olives, pitted cut in slices5 - 6
-
red peppers (small), cut in strips2
-
sweetcorn kernels, canned3 tbsp
-
carrot cut in slices or triangles1
-
small mozzarella balls cut in half100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
0.3 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
54.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salted Egg Yolk Custard Buns
Brak ocen
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Gluten free madeleines
4 godz. 25 min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM5)
30 min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Gluten-free Bruschetta
3 godz.
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8 godz. 30 min
Creamy Avocado Dip
10 min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min
Magic bean chocolate cake
1 godz. 40 min