Full menu: lentils, pork tenderloin and salad

Full menu: lentils, pork tenderloin and salad

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions

Składniki

  • dried lentils (weighed before soaking)
    300 g
    2 cans lentils, cooked, (800 g), washed and drained
  • onion cut into quarters
    150 g
  • peppers (red or green), cut into pieces
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • carrots cut into pieces
    60 g
  • extra virgin olive oil (plus a little extra to season)
    60 g
  • vegetable mixture, frozen
    750 g
  • eggs (whole, wrapped in cling film)
    3
  • pork tenderloins (350-400 g per steak)
    2
  • beef extract
    2 tsp
    1 tsp soy sauce
  • black pepper, freshly ground
    2 pinches
  • sweet paprika powder
    1 ½ tsp
  • mixed dried herbs (oregano, thyme, rosemary, etc.)
    1 tsp
  • liquid caramel
    ½ tsp
  • lemon juice
    10 g
  • chorizo cut in slices
    80 g
  • Serrano ham cut in cubes
    100 g
    100 g bacon cubes
  • bay leaf, dried
    1
  • salt
    1 tsp
  • water
    700 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 546 kcal / 2282 kJ
Białko 40.3 g
Tłuszcz 22.85 g
Węglowodany 44.35 g
Błonnik 10.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...