Urządzenia i Akcesoria
Nut bolognese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm) (optional)40 g
-
hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)150 g
-
mixed herbs de Provence3 tbsp
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil50 g
-
tomatoes, canned800 g
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing15 g
-
sugar2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable broth powder1 heaped tbsp
-
lukewarm water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
385.5 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
1887.2 kJ /
451.1 kcal
Tłuszcz
38.8 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 godz. 30 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Texas White Bean Salad
15 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6 godz. 5 min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Sushi donuts
50 min
Chili non Carne
1 godz.
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min