Urządzenia i Akcesoria
Nut bolognese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm) (optional)40 g
-
hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)150 g
-
mixed herbs de Provence3 tbsp
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil50 g
-
tomatoes, canned800 g
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing15 g
-
sugar2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable broth powder1 heaped tbsp
-
lukewarm water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
385.5 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
1887.2 kJ /
451.1 kcal
Tłuszcz
38.8 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caprese Omelette
Brak ocen
Couscous with Lamb and Vegetables
Brak ocen
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Hummus
5 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Soy bolognese
40 min
Minestrone
45 min
Vegetable paella
40 min