Urządzenia i Akcesoria
Nut bolognese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm) (optional)40 g
-
hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)150 g
-
mixed herbs de Provence3 tbsp
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil50 g
-
tomatoes, canned800 g
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing15 g
-
sugar2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable broth powder1 heaped tbsp
-
lukewarm water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
385.5 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
1887.2 kJ /
451.1 kcal
Tłuszcz
38.8 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Taco Filling
35 min
Spiced Almond Milk
15 min
Lion's Mane Mushroom Curry
45 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 h
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
No ratings
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Spinach and tomato quiche
1 h 45 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Vegetable paella
40 min