Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Parsnip Mash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
shallot quartered1 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)16 oz
-
parsnips cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
vegetable stock paste½ tsp
-
water8 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
156.4 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
307.1 kJ /
73.4 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cranberry bacon stuffing
10 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2 godz.
Leek and Potato Soup
40 min
Steamed Green Beans
30 min
Steamed Leeks
25 min
Steamed Cabbage
25 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Creamed Spinach
30 min
Crunchy carrot salad
10 min