Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Parsnip Mash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
shallot quartered1 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)16 oz
-
parsnips cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
vegetable stock paste½ tsp
-
water8 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
156.4 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
307.1 kJ /
73.4 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Bread Crumbs
5 min
Vegetable Soup
35 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Kedgeree
45 min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Leek and Potato Soup
40 min
Cauliflower Gratin
55 min
Tomato Basil Soup
40 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Mashed Potatoes
50 min