Urządzenia i Akcesoria
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portion
Składniki
-
red bell pepper quartered, stem and seeds removed4
-
onion sliced in rounds (¼ in.)2
-
garlic clove2
-
olive oil to drizzle and rub
-
beef flank steak910 gram
-
black pepper, ground¼ teaspoon
-
salt½ teaspoon
Red Pepper Sauce
-
olive oil115 g
-
salt to taste½ teaspoon
-
black pepper, ground¼ teaspoon
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
461 mg
Białko
35 g
Kalorie
1900 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Summer BBQ
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Mussels Mariniere
Brak ocen
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Brak ocen
Apple and Pear Detox Juice
10 min
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Steamed Egg Cups
20 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Cholent
4 godz. 50 min
Acadian Chicken Fricot
1 godz. 30 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Chicken Afritada
30 min