Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
TM6 TM5

Grilled Steaks with Red Pepper Sauce

2.0 (1 ocena)

Składniki

  • 4 red bell pepper, quartered, stem and seeds removed
  • 2 onion, sliced in rounds (¼ in.)
  • 2 garlic clove
  • olive oil, to drizzle and rub
  • 910 gram beef flank steak
  • ¼ teaspoon black pepper, ground
  • ½ teaspoon salt

Red Pepper Sauce

  • 115 g olive oil
  • ½ teaspoon salt, to taste
  • ¼ teaspoon black pepper, ground

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1900 kJ / 454 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
32 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
1 g
Sód
461 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy