Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 red bell pepper, quartered, stem and seeds removed
- 2 onion, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 garlic clove
- olive oil, to drizzle and rub
- 910 gram beef flank steak
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- ½ teaspoon salt
Red Pepper Sauce
- 115 g olive oil
- ½ teaspoon salt, to taste
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 461 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Stir Fried French Beans
15min
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
BBQ Seasoning
Brak ocen
French Toast Waffles
30 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM6)
20 min
Steamed Cumin Beef Buns
2 godz. 30 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Brak ocen
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50min
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1h 30 min
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15h 55 min.
Honey BBQ Chicken
1h 25min