![Biscotti con i semi (vegan) Biscotti con i semi (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4495159E-DFAC-4B30-81F8-EE7844973764/Derivates/D4B67145-6AD7-44E1-AEBA-2AA181634D44.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farina di kamut
- 50 g di farina di mais tipo fioretto
- 90 g di zucchero di canna integrale
- 1 pizzico di curcuma in polvere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
-
60
g di olio di riso
lub 60 g di olio di semi di mais -
80
g di bevanda a base di mandorle (vegan) tratta dal capitolo Basi del Libro "Vegan"
lub 80 g di bevanda a base di riso - 20 g di semi misti + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 422 kJ / 101 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostata integrale alle fragole
1h 5 min
Piadina integrale al tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Torta della nonna (vegan)
4 Std.
Erbazzone (vegan)
2h 20 min.
Pane di soia con i semi (vegan)
5 Std.
Besciamella (vegan)
15 Min
Danesi ai semi di papavero e mirtilli rossi (vegan)
2 Std. 10 Min
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
1 Std.
Torta al cocco (vegan)
55 Min
Biscotti ai semi vari (senza zucchero)
30 min
Pasta frolla al farro (vegan)
2h 40min
Maionese (vegan)
10 min