Biscotti con i semi (vegan)

Biscotti con i semi (vegan)

3.5 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
18 pezzi

Składniki

  • 200 g di farina di kamut
  • 50 g di farina di mais tipo fioretto
  • 90 g di zucchero di canna integrale
  • 1 pizzico di curcuma in polvere
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
  • 60 g di olio di riso
    60 g di olio di semi di mais
  • 80 g di bevanda a base di mandorle (vegan) tratta dal capitolo Basi del Libro "Vegan"
    80 g di bevanda a base di riso
  • 20 g di semi misti + q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 101 kcal / 422 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...