Pane con farina di miglio (senza glutine)

Pane con farina di miglio (senza glutine)

4.5 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 fette

Składniki

  • 100 g di chicchi di miglio
  • 100 g di grano saraceno
  • 330 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
  • 2 cucchiaini di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaio di semi di sesamo

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 298 kcal / 1247 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 6.7 g
Węglowodany 56.5 g
Błonnik 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...