Pane con farina di miglio (senza glutine)

Pane con farina di miglio (senza glutine)

4.4 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 fette

Składniki

  • di chicchi di miglio
    100 g
  • di grano saraceno
    100 g
  • di acqua
    330 g
  • di lievito di birra fresco
    25 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di farina senza glutine per pizza o pasta
    250 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    10 g
  • di semi di sesamo
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 298 kcal / 1247 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 6.7 g
Węglowodany 56.5 g
Błonnik 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...