
Urządzenia i Akcesoria
Pane con farina di miglio (senza glutine)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 fette
Składniki
-
di chicchi di miglio100 g
-
di grano saraceno100 g
-
di acqua330 g
-
di lievito di birra fresco25 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di farina senza glutine per pizza o pasta250 g
-
di sale2 cucchiaini
-
di olio extravergine di oliva + q.b.10 g
-
di semi di sesamo1 cucchiaio
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
298 kcal /
1247 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
56.5 g
Błonnik
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Celiachia
61 Przepisów
Włochy
Włochy