![Pane con farina di miglio (senza glutine) Pane con farina di miglio (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3176EBCC-AB2B-4F30-BA97-27A7A98D6FB6/Derivates/AF34374E-BC8A-41C2-A809-07CABEB8017F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di chicchi di miglio
- 100 g di grano saraceno
- 330 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 2 cucchiaini di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1247 kJ / 298 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 56.5 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 4.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farina di grano saraceno (senza glutine)
10 Min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pane con farina di piselli (senza glutine)
4h 5 min
Pane in cassetta (senza glutine)
13 godz. 45 min
Pane senza glutine
2 Std. 45 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Pane veloce (senza glutine)
1hod.
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min