![Pane alle 4 farine (senza glutine) Pane alle 4 farine (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1FBBE29C-CDD6-4B70-A079-299B0D3AAF94/Derivates/4F143993-83A9-4EF4-A731-D466BB300213.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di grano saraceno decorticato in chicchi
- 10 g di sale
- 150 g di fecola di patate, consentita da prontuario
- 150 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 80 g di farina di mais gialla, consentita da prontuario
- 15 g di lievito di birra fresco
- 360 g di acqua
- olio di germe di mais q.b.
- Wartości odżywcze
- na 800 g
- Kalorie
- 6728 kJ / 1608 kcal
- Białko
- 31.7 g
- Węglowodany
- 381.4 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Błonnik
- 9.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2 godz. 50 min
Pane con farina di piselli (senza glutine)
4 Std. 5 Min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 godz. 35 min
Biscottini di riso al limone (senza glutine)
50 Min
Pane senza glutine
2h 45min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pane veloce (senza glutine)
1 Std.
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min