Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di farina manitoba
- 75 g di yogurt al mirtillo
- 75 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 25 g di burro morbido
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 425.2 kJ / 101.6 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 18.1 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini alla zucca
4h
Crackers senza lievito
1 Std. 15 Min
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Panini venostani
3h
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Pane con farina di mais
5sa 5 dk
Biscotti latte e vaniglia
1sa 35 dk
Biscotti classici (senza zucchero)
1 godz.
Brioche morbide molisane
7h