Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pulpa de calabaza en trozos
- 100 g de puerro en rodajas
- 75 g de cebolla en cuartos
- 250 g de patata en trozos
- 500 g de agua
- 200 g de judías blancas cocidas (en conserva) (lavadas y escurridas)
- 1 pellizco de comino molido
- 20 g de aceite de oliva (y un chorrito más para servir)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 667 kJ / 159 kcal
- Białko
- 5.79 g
- Węglowodany
- 21.69 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de verduras tradicional (sin sofrito)
50min
Crema de judías blancas y verduras
30 min
Crema de avena con pera
10min
Puré de patata, guisantes, calabacín y ternera
30 min
Lentejas con arroz y manzana
2 Std. 35 Min
Sopita de arroz
20 min
Puré de berenjena y tomate
20 min
Puré de arroz y calabacín con pavo
20 min
Pasta con hinojo y merluza
25min
Papilla con sémola de trigo, manzana y leche
10min
Crema de patata, lechuga y arroz
30 min
Crema de lentejas rojas
35min