Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate maduro cortado en cuartos
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de pimiento verde cortado en tiras
- 70 g de pimiento rojo cortado en tiras
- 380 g de agua
- 150 g de pasta corta seca (tipo coditos)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1867 kJ / 447 kcal
- Białko
- 15.67 g
- Węglowodany
- 54.7 g
- Tłuszcz
- 18.36 g
- Błonnik
- 14.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patatas guisadas con huevos
45 min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Lentejas con arroz
40 min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Garbanzos con arroz
35 min
Fideuá de verduras
40 min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 min
Guiso de judías con salchichas
25 Min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 Min
Huevos con judías rojas y arroz
40 min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 min
Pasta con judías blancas
40 min