Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate maduro cortado en cuartos
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de pimiento verde cortado en tiras
- 70 g de pimiento rojo cortado en tiras
- 380 g de agua
- 150 g de pasta corta seca (tipo coditos)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1867 kJ / 447 kcal
- Białko
- 15.67 g
- Węglowodany
- 54.7 g
- Tłuszcz
- 18.36 g
- Błonnik
- 14.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 Min
Garbanzos con arroz
35 Min
Papas, judías y fideos
30 min
Sopa de judías blancas y verduras
40 Min
Guiso de judías pintas con arroz
40 Min
Guiso de garbanzos con verduras
45 Min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 Min
Sopa de arroz y garbanzos
30 min
Fideuá de verduras
40 Min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 Min
Guiso de judías con salchichas
25min