Urządzenia i Akcesoria
Peanut butter and cookie ice cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
filtered water for soaking
-
salt1 tsp
Ice cream
-
coconut sugar50 g
-
rice malt syrup150 g
-
coconut cream380 g
-
vanilla bean paste (see Tips)2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
peanut butter of choice (see Tips)100 g
-
biscuits of choice broken into pieces (see Tips)12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.1 g
Kalorie
2290.9 kJ /
545.5 kcal
Tłuszcz
37.4 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate cream cookies
1 godz. 30 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Mint choc chip ice cream
4 godz. 15 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Steamed bread rolls
2 godz. 10 min
Frozen strawberry cheesecake
24 godz.
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Chocolate mousse
1 godz. 10 min
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1 godz.
No-bake coffee cake
7 godz. 30 min
Blueberry crumble slice
1 godz. 15 min
Chocolate tofu mousse pots
1 godz. 10 min