Urządzenia i Akcesoria
Balti coconut fish curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
Balti paste
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves2
-
fresh ginger peeled40 g
-
garlic cloves20 g
-
fresh coriander (approx. 5 bunches), leaves, stalks and roots, cut into thirds (see Tips)320 g
-
brown onion cut into halves160 g
-
olive oil (see Tips)60 g
-
ground turmeric½ tsp
-
ground coriander20 g
-
ground cumin1 tsp
-
fresh tomatoes cut into quarters120 g
-
salt1 ½ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
garam masala (see Tips)2 tsp
-
water120 g
Balti coconut fish curry
-
firm white fish fillets cut into pieces (4 cm)1500 g
-
salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
green beans trimmed250 g
-
coconut milk800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
454.6 mg
Białko
33.4 g
Kalorie
1588.9 kJ /
378.3 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced cauliflower pilau
20 min
Gobi masala
30 min
Biryani
1 godz. 25 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Beef madras
1 godz. 30 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Moroccan lamb with pilaf
5 godz. 40 min
Goan prawn curry
25 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Chicken korma
45 min