![Balti coconut fish curry Balti coconut fish curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8EEC3ACE-0816-4440-B52C-661A620137D6/Derivates/912D00C3-91FA-4525-8E7C-150BEC2CFA7C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Balti paste
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 40 g fresh ginger, peeled
- 20 g garlic cloves
- 320 g fresh coriander (approx. 5 bunches), leaves, stalks and roots, cut into thirds (see Tips)
- 160 g brown onion, cut into halves
- 60 g olive oil (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 20 g ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 120 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp raw sugar
- 2 tsp garam masala (see Tips)
- 120 g water
Balti coconut fish curry
- 1500 g firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 250 g green beans, trimmed
- 800 g coconut milk
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1588.9 kJ / 378.3 kcal
- Białko
- 33.4 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 24.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 454.6 mg
Alternatywne przepisy
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Goan prawn curry
25 Min
Lamb saag
1 Std. 30 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 Std. 15 Min
Pork vindaloo
2h 20 min.
Koththu roti
1h 5 min
Thai green chicken curry
30 min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Bengali fish cakes
1 Std. 20 Min
Coconut lamb curry
2h