Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de remolacha fresca
- 500 g de agua
- 250 - 300 g de cubitos de hielo (para el bol)
- 1 granada
- 2 peras peladas, descorazonadas, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 293 kJ / 70 kcal
- Białko
- 1.76 g
- Węglowodany
- 14.17 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 2.97 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purés de verduras al vapor congelados (judías verdes, calabaza y remolacha)
1 Std.
Compota de manzana
15 Min
Puré de batata en cubitos
1 Std.
Puré de calabaza en cubitos
50 Min
Puré de zanahoria y manzana con pollo
30 Min
Ensalada de patata, remolacha fresca y huevo
1h 15min
Buñuelos de hojas de remolacha
50 Min
Salsa ligera de tomate
20min
Buñuelos de acelga
45min
Compota de manzanas y peras
20min
Berenjenas y calabacines marinados
1 Std. 30 Min
Puré de zanahoria en cubitos
1 Std.