Puré de remolacha al vapor con pera y granada
TM6 TM5

Puré de remolacha al vapor con pera y granada

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 500 g de remolacha fresca
  • 500 g de agua
  • 250 - 300 g de cubitos de hielo (para el bol)
  • 1 granada
  • 2 peras peladas, descorazonadas, en trozos

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
293 kJ / 70 kcal
Białko
1.76 g
Węglowodany
14.17 g
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
2.97 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy