Urządzenia i Akcesoria
Hinojo en cuartos al vapor (500-800 g) en Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
500 gramo
Składniki
-
500 g de agua
-
500 - 800 g de bulbos de hinojo en cuartos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramo
Sód
25 mg
Białko
1 g
Kalorie
96 kJ /
23 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35 min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
25 min
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
25 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Apio nabo al vapor (200-450 g) en cestillo
20 min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15 min
Cocción trigo bulgur (200 g) TM6
35 min
Coles de Bruselas a la mostaza
20 min
Hinojo con tomates y aceitunas
45 min
Coles de bruselas asadas
45 min