Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de bulbos de hinojo, en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 96 kJ / 23 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 25 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolate amargo rallado grueso (250-300 g)
Brak ocen
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15 min
Chirivías al vapor (600-1000 g) en Varoma
Brak ocen
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
25min
Zanahoria salteada (100 g)
10 min
Zanahorias asadas a las finas hierbas (Pelar)
30min
Yogur natural en Varoma
12 godz.
Puré rústico de patata y batata con romero
45 min
Calabacín dorado (100 g) en cuartos
15 min
Arroz basmati integral (Cocción de arroz)
1 godz.
Zanahorias ralladas (500-700 g)
10 min
Quinoa cocida (Cocción de arroz)
30min