Urządzenia i Akcesoria
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
200 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
200 - 400 g de bulbos de hinojo en cuartos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
25 mg
Białko
1 g
Kalorie
96 kJ /
23 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Hinojo en cuartos al vapor (500-800 g) en Varoma
Brak ocen
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Brócoli al vapor (400 g) en Varoma
25 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo
Brak ocen
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min