Urządzenia i Akcesoria
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
200 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
200 - 400 g de bulbos de hinojo en cuartos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
25 mg
Białko
1 g
Kalorie
96 kJ /
23 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Remolacha cocida (Pelar)
40 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Hinojo en cuartos al vapor (500-800 g) en Varoma
Brak ocen
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min
Brócoli al vapor (400 g) en Varoma
25 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 min
Poro al vapor (200-400 g) en cestillo
25 min
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Tarta de kale
1 godz. 30 min