Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de almendras enteras con piel
- 100 g de queso feta en trozos
- 50 g de queso parmesano en trozos (para rallar)
- 1 - 2 ramitas de romero fresco solo las hojas
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco solo las hojas
- 100 g de queso ricota entero
- 150 g de crema de leche
- 6 huevos
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 250 g de cebolla en cuartos
- 20 g de manteca
- 400 g de kale cortado (sin los tallos)
- 5 cucharadas de almendras fileteadas
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min
Tarta con relleno de kale
1 Std.
Alfajores de nuez
1 Std.
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Hummus de zanahoria
15 Min
Rollitos de berenjena con crema de zanahoria
15h 5min
Tarta Pascualina (sin gluten)
2h
Pan nube de palta
45min
Budín de naranja
1 Std.
Budín de mandarinas
55 min
Chipa
30min