Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), por ejemplo, semillas de girasol, pepitas de calabaza, semillas de lino
- 40 g de semillas de chía
- 400 g de agua
- 300 g de harina de trigo sarraceno
- 12 g de polvo para hornear
- 1 cdita sal
- 60 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 823.7 kJ / 196.9 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 24.1 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 333 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de nuez
1 godz. 5 min
Galletitas saladas de hierbas y sésamo
30min
Harina sin gluten para todo uso
5 dk
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Pan alemán sin gluten
3hod.
Cookies de avellanas y almendras
30min
Crackers de semillas
50min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1 Std. 30 Min
Alfajorcitos de cajú y coco rallado, rellenos de dátiles
2小时 15 分钟
Pan alto en proteínas
9h
Pan 100% trigo sarraceno
2 Std.
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50min