Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tempeh
- 600 g de agua
- 300 g de tempeh
- 35 g de cebolla
- 20 g de cilantro
- 1 huevo
- 1 ½ cdita de sal gruesa
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 50 g de pan molido
- aceite vegetal
Salsa para entomatadas
- 800 g de tomate verde, en cuartos
- 10 g de cilantro
- 35 g de chile chipotle adobado
- 40 g de cebolla
- 1 ½ cditas de sal gruesa
- 15 g de aceite
-
50
g de caldo de verduras
lub 50 g de agua - 250 g de calabacitas, cortadas en bastones medianos
- 250 g de papas, cortadas en cubos medianos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 911 kJ / 217 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soya al pastor
40min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min
Empanadas de soja
20min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40min
Rollos veganos de verano
35min
Jamón de frijol vegano
3 Std.
Queso suizo vegano
4 Std.
Hamburguesas vegetales de soja
30min
Sopa harira de pollo
1h
Albóndigas de tempeh
55min
Empanadas veganas de espirulina
40min
Hamburguesas de tofu
8 Std. 10 Min