Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 6 hojas de epazote, fresco
- 30 g de aceite
- 150 g de setas
- 90 g de hongos portobello, frescos, en trozos
- 150 g de champiñones
- 20 g de chiles guajillo, sin semillas
- 150 g de jitomate, cortado en cuartos
-
650
g de fondo de verduras
lub 650 g de caldo de verduras, en tetrapack - limones, cortados en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 239 kJ / 57 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de nopales
45min
Sopa de poro y papa
40min
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Sopa de setas
35min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Sopa de nopales y huevo hilado
50min
Sopa de flor de calabaza
35min
Sopa de poro y papa
40min
Pancita de hongos
1h
Sopa de hongos con huitlacoche
25min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25min
Mole de olla vegetariano
1h