Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 6 hojas de epazote, fresco
- 30 g de aceite
- 150 g de setas
- 90 g de hongos portobello, frescos, en trozos
- 150 g de champiñones
- 20 g de chiles guajillo, sin semillas
- 150 g de jitomate, cortado en cuartos
-
650
g de fondo de verduras
lub 650 g de caldo de verduras, en tetrapack - limones, cortados en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 239 kJ / 57 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de nopales
45 min
Caldo de habas con nopales
9h
Sopa de flor de calabaza
35 min
Sopa de setas
35 min
Crema de flor de calabaza
30min
Sopa de poro y papa
40 min
Sopa de poro y papa
40 min
Sopa de nopales y huevo hilado
50min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37min
Pancita de hongos
1óra
Sopa de hongos con huitlacoche
25 Min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 Min