Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 g de aceite de oliva
- 6 dientes de ajo, pelados
- 10 g de chile de árbol seco
- 200 g de agua
- 500 g robalo en filetes, cortados en cubos medianos
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 878 kJ / 209 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30 min
Pescado a la diabla
30 min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 menit
Tinga de pollo en salsa verde, verduras y bizcocho de chocolate al vapor TM6
1j 30 menit
Pollo en salsa verde con nopales
40 min
Salpicón de res
1j
Pescado para taquear
25 min
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Pescado a la talla
40 min
Pescado con adobo
1j
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30 min
Alambre de pescado
35 Min