Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 g de aceite de oliva
- 6 dientes de ajo, pelados
- 10 g de chile de árbol seco
- 200 g de agua
- 500 g robalo en filetes, cortados en cubos medianos
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 878 kJ / 209 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Pescado a la talla
40 Min
Pescado a la diabla
30 min
Pescado para taquear
25min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30 min
Chiles rellenos en frío
1 godz. 25 min
Ceviche con chile chipotle
15 Min
Pescado con adobo
1 Std.
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40 Min
Pasta al poblano
35 Min
Cazuelitas de pepino con atún
20 Min