![Pane al semolino Pane al semolino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5E0724E3-8798-4912-BCF2-706646755C9F/Derivates/F0873678-BDD1-4881-AE54-5C0CCE1485F9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 7447 kJ / 1780 kcal
- Białko
- 53.2 g
- Węglowodany
- 362.7 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 13.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini al latte
4h 50 min
Pane nero siciliano
8 Std. 50 Min
Polka (pane francese)
5 Std.
Panini rosette
23h 20min
Pane pugliese
29h 20min
Pane siciliano
2h 45min
Il pane di Altamura
4h
Pane barese
6h 15min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min