
Urządzenia i Akcesoria
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 fette
Składniki
-
100 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
-
6 uova
-
1 bustina di cremor tartaro (8 g)
-
260 g di farina tipo 00
-
280 g di zucchero
-
1 pizzico di sale
-
120 g di olio di semi di girasole
-
200 g di acqua
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
-
80 g di gocce di cioccolato bianco
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
283 kcal /
1182 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
36.2 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Soffice dolcezza
10 Przepisów
Włochy
Włochy