Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasti
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 280 g di acqua
- 7 g di lievito di birra disidratato (1 bustina)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 0
- 200 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di mozzarella per pizza a cubetti
- olio di arachidi q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 192.5 kJ / 46 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortino di patate dal cuore morbido
1 godz. 20 min
Crostini dorati
4sa 30 dk
Chizze al Parmigiano reggiano
1 godz. 20 min
Gnocco al forno con i ciccioli
4 Std. 50 Min
Agnolotti del plin
10h 30min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Salame di patate e tonno
6h 30 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Tigelle
3 godz. 50 min
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min
Gnocco fritto
1ωρ. 5 λεπτ.