Urządzenia i Akcesoria
Gelatina al vino rosso e mirtilli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 vasetti
Składniki
-
450 g di vino rosso corposo
-
250 g di succo di mirtilli
-
1 bustina di gelificante 2:1
-
350 g di zucchero
-
1 stecca di cannella
-
3 chiodi di garofano
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0 g
Kalorie
205 kJ /
49 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Confettura di frutta mista al vino rosso
1h 10min
Dado di carne
45min
Maionese
10min
Zabaione
15min
Sciroppo di mirtilli
24h 15min
Pere sciroppate
721h 20min
Confettura di peperoncini piccanti
35min
Pesche sciroppate
721h 20min
Pectina
55min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30min
Martin sec al Barolo
4h 30min
Composta di prugne e rosa canina (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20min