Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g di vino rosso corposo
- 250 g di succo di mirtilli
- 1 bustina di gelificante 2:1
- 350 g di zucchero
- 1 stecca di cannella
- 3 chiodi di garofano
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 205 kJ / 49 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marmellata di limoni
1sa 20 dk
Confettura di uva
50 dk
Marmellata di pompelmo rosa
1sa 20 dk
Confettura di peperoncini piccanti
35 dk
Confettura di uva e fiori di timo
2h 40min
Burro ai funghi porcini
4 Std.
Burro all'arancia
3h 30min
Dolce al semolino con albicocche e crema inglese
50 dk
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Mostarda
36h 40min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6h 30 min