Torta degli addobbi

Torta degli addobbi

3.4 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 fette

Składniki

  • 200 g di mandorle pelate
  • 100 g di cedro candito
  • 1000 g di latte intero
  • 300 g di zucchero
  • 50 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di riso tipo Vialone nano
  • 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
  • 6 uova

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 360 kcal / 1506 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 14.9 g
Węglowodany 45.4 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...