Torta degli addobbi

Torta degli addobbi

3.4 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 fette

Składniki

  • di mandorle pelate
    200 g
  • di cedro candito
    100 g
  • di latte intero
    1000 g
  • di zucchero
    300 g
  • di acqua
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di riso tipo Vialone nano
    150 g
  • limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
    1
  • uova
    6

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 360 kcal / 1506 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 14.9 g
Węglowodany 45.4 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...