
Urządzenia i Akcesoria
Torta degli addobbi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 fette
Składniki
-
di mandorle pelate200 g
-
di cedro candito100 g
-
di latte intero1000 g
-
di zucchero300 g
-
di acqua50 g
-
di sale1 pizzico
-
di riso tipo Vialone nano150 g
-
limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)1
-
uova6
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
360 kcal /
1506 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
14.9 g
Węglowodany
45.4 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sapori d'Italia
5 Przepisów
Włochy
Włochy