Urządzenia i Akcesoria
Baguette tradizionale
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 godz. 35 min
4 pezzi
Składniki
-
150 g di grano
-
300 g di acqua
-
25 g di lievito di birra fresco
-
350 g farina di frumento
-
2 cucchiaini di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
14 g
Kalorie
1756 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Come dal fornaio
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 godz. 15 min
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Baguette
4 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane rustico
2 godz.
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane barese
6 godz. 15 min
Pane al lardo e timo
4 godz. 50 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 godz.
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Rosette
5 godz. 20 min