Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di grano
- 300 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di frumento
- 2 cucchiaini di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1756 kJ / 420 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 86 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Il pane di Altamura
4 godz.
Ciabattine veloci
3h 10min
Baguette
4 godz.
Pane pugliese
29h 20min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane barese
6h 15min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14u. 15min
Panini rosette
23h 20min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane toscano con lievito madre
5h
Lievito madre
72h 15min