![Baguette tradizionale Baguette tradizionale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78501F2A-89E1-4B27-885F-D92EAB84DD71/Derivates/BA4CA27B-CA76-414D-A8E6-E01050E74606.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di grano
- 300 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di frumento
- 2 cucchiaini di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1756 kJ / 420 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 86 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baguette
4h
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Panini alle erbe
3h 5 min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Pane al rosmarino
10h 55min
Panini rosette
23h 20min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Mantovanine
2h 45 min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Il pane di Altamura
4h
Pane barese
6sa 15 dk
Panini all'olio
3hod. 10min