
Urządzenia i Akcesoria
Torta del cardinale
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 pezzi
Składniki
Torta
-
di zucchero370 g
-
uova4
-
di amido di mais (maizena) (3 g)1 cucchiaino raso
-
di zucchero vanigliato½ cucchiaino
-
albumi4
-
di farina tipo 00 setacciata70 g
Farcia
-
fogli di gelatina precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata2
-
di caffè espresso caldo6 cucchiai
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda500 g
-
di zucchero15 g
Terminare la preparazione
-
zucchero a velo a piacere
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
334 kcal /
1397 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolcezze tirolesi
10 Przepisów
Włochy
Włochy