Ventaglietti ricoperti

Ventaglietti ricoperti

5.0 1 ocena
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
40 pezzi

Składniki

Ventaglietti
  • di burro congelato a pezzi piccoli
    200 g
  • di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
    200 g
  • di acqua molto fredda
    90 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di zucchero
    200 g
Copertura al cioccolato
  • di panna (min. 30% di grassi)
    300 g
  • di cioccolato bianco a pezzi
    150 g
  • di cioccolato al latte a pezzi
    150 g
  • di cioccolato fondente a pezzi
    150 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 161 kcal / 674 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...