Naked cake al cioccolato

Naked cake al cioccolato

4.5 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
12 fette

Składniki

Torta
  • burro q.b.
  • farina tipo 00 q.b.
  • uova (da 60 g)
    2
  • di latte
    250 g
  • di yogurt bianco naturale
    110 g
  • di zucchero
    240 g
  • di semi di girasole
    100 g
  • di cacao amaro in polvere
    60 g
  • di lievito in polvere per dolci
    1 bustina
Farcitura
  • di zucchero
    60 g
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    350 g
  • di mascarpone
    250 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 543 kcal / 2272 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 32.5 g
Węglowodany 53.6 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...