
Urządzenia i Akcesoria
Naked cake al cioccolato
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
12 fette
Składniki
Torta
-
burro q.b.
-
farina tipo 00 q.b.
-
uova (da 60 g)2
-
di latte250 g
-
di yogurt bianco naturale110 g
-
di zucchero240 g
-
di semi di girasole100 g
-
di cacao amaro in polvere60 g
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
Farcitura
-
di zucchero60 g
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda350 g
-
di mascarpone250 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
543 kcal /
2272 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
32.5 g
Węglowodany
53.6 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy