Urządzenia i Akcesoria
Panini limone e miele
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
28 pezzi
Składniki
-
1 - 2 limoni la scorza (senza la parte bianca)
-
175 g di farina manitoba
-
70 g di acqua
-
4 tuorli
-
1 uovo
-
10 g di lievito di birra fresco
-
175 g di farina tipo 00 + q.b.
-
5 g di sale
-
60 g di miele di acacia + q.b.
-
60 g di burro morbido a pezzi + q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
2.3 g
Kalorie
351 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarallini al latte
3 Std. 10 Min
Zufoli
5 Std.
Pane australiano con burro dolce
45 Min
Taralli morbidi allo yogurt
4 Std. 25 Min
Baguette dolce
4 Std. 30 Min
Pai Bao (pane asiatico)
5 Std. 30 Min
Brioche morbide molisane
7 Std.
Brioches
4 Std. 50 Min
Panini dolci al latte
2 Std. 40 Min
Pan brioche allo yogurt
5 Std. 15 Min
Brioches siciliane
3 Std. 15 Min
Brioche col tuppo
3 Std. 30 Min