Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 25.3 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelato al gianduia
10 Std. 20 Min
Gelato cioccolato e menta
10h 25 min
Gelato pistacchio e mandorle
8 Std. 30 Min
Coppetta gelato alla vaniglia e cioccolato
10 Std. 20 Min
Coppetta gelato al biscotto e miele
10 Std. 20 Min
Gelato al limone
8 Std. 20 Min
Gelato al cioccolato
12 Std.
Gelato allo yogurt
10 Std. 20 Min
Stracciatella
10h 25 min
Gelato alla nocciola senza uova
10 Std. 20 Min
Gelato al cocco
10 Std. 20 Min
Gelato al pistacchio senza uova
10 Std. 20 Min