Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 240 g di bevanda a base di soia non dolcificata
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6012 kJ / 1437 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1h 15 min
Pasta fresca (senza glutine)
1h 5 min
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5 min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1小时 30 分钟
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min
Ravioli ricotta e spinaci
10 godz.
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1小时 30 分钟
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1h 40min
Farfalle all'uovo
1h
Pasta fresca tipo Trofie
30 分钟
Pasta all'uovo (senza glutine)
1h 15 min
Pasta fresca senza uova
1h 35min