Urządzenia i Akcesoria
Pasta choux al cacao
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 pezzi
Składniki
-
140 g di farina tipo 00
-
20 g di cacao amaro in polvere
-
120 g di latte
-
130 g di acqua
-
100 g di burro a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
5 g zucchero
-
4 uova
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
33.6 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
458.1 kJ /
109.5 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Babà napoletano
3 godz.
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Paris Brest
3 godz. 30 min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Pasta choux
2 godz.
Pasta Choux
2 godz.
Profiteroles
2 godz.
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Babà analcolico alle fragole
3 godz. 30 min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 godz.
Bon bon ripieni di gianduia
1 godz. 30 min