
Urządzenia i Akcesoria
Panzerotti romani
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 pezzi
Składniki
Ripieno
-
di Gruviera a pezzi (2-3 cm)100 g
-
di prosciutto cotto a pezzi100 g
-
di Parmigiano reggiano grattugiato15 g
-
uovo1
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Impasto
-
uova2
-
di farina tipo 00 + q.b.100 g
-
di sale1 pizzico
-
di burro morbido a pezzi50 g
-
di acqua50 g
-
di strutto250 g
-
sale grosso q.b.
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
328 kcal /
1372 kJ
Białko
7.7 g
Tłuszcz
29.5 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Lazio in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy