Panzerotti romani

Panzerotti romani

3.0 2 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 pezzi

Składniki

Ripieno
  • di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di prosciutto cotto a pezzi
    100 g
  • di Parmigiano reggiano grattugiato
    15 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Impasto
  • uova
    2
  • di farina tipo 00 + q.b.
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di burro morbido a pezzi
    50 g
  • di acqua
    50 g
  • di strutto
    250 g
  • sale grosso q.b.
    fior di sale, q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 328 kcal / 1372 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 29.5 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...