
Urządzenia i Akcesoria
Panzerotti romani
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 pezzi
Składniki
Ripieno
-
100 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
-
100 g di prosciutto cotto a pezzi
-
15 g di Parmigiano reggiano grattugiato
-
1 uovo
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Impasto
-
2 uova
-
100 g di farina tipo 00 + q.b.
-
1 pizzico di sale
-
50 g di burro morbido a pezzi
-
50 g di acqua
-
250 g di strutto
-
sale grosso q.b.
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
328 kcal /
1372 kJ
Białko
7.7 g
Tłuszcz
29.5 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Lazio in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy