Urządzenia i Akcesoria
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
30 Portionen
Składniki
-
Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet100 g
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Knoblauchzehen2
-
Butter weich, in Stücken300 g
-
Geflügelleber gewaschen und trocken getupft500 g
-
Gewürzsträußchen (z.B. Thymian, Petersilie und Lorbeerblatt), siehe Tipp1
-
Salz1 TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Weinbrand1 - 2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
504 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Makrelen-Tapenade
10 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 Std. 10 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Pintxo Donosti
5 Min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min