Urządzenia i Akcesoria
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
30 Portionen
Składniki
-
Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet100 g
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Knoblauchzehen2
-
Butter weich, in Stücken300 g
-
Geflügelleber gewaschen und trocken getupft500 g
-
Gewürzsträußchen (z.B. Thymian, Petersilie und Lorbeerblatt), siehe Tipp1
-
Salz1 TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Weinbrand1 - 2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
504 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kaninchen alla Liguria
10h
Asturische Fischsuppe
35min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Geflügellebercreme
5h 30min
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Pintxo Donosti
5min
Geflügelleberwurst
6h 40min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Ucha - Fischsuppe
50min