Urządzenia i Akcesoria
Geflügelleber-Pastete
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 Portionen
Składniki
-
Toastbrot ohne Rinde, in Stücken150 g
-
Milch zum Einweichen
-
Butter und etwas mehr zum Einfetten25 g
-
Zwiebeln40 g
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
fetter Speck geräuchert, in Stücken200 g
-
Geflügelleber500 g
-
Eier3
-
Sahne200 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Muskat2 Prisen
-
Calvados (Apfelschnaps)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
1004 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rieslingspasteten
2 godz. 30 min
Fischsuppe mit Gemüse
35 min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1 godz. 30 min
Asturische Fischsuppe
35 min
Geflügelleberwurst
6 godz. 40 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 godz. 15 min
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Blutorangen-Rosmarin-Kuchen
2 godz. 10 min
Gemüse-Leber-Torte
1 godz. 50 min
Fischsuppe
1 godz. 40 min