Geflügelleber-Pastete

Geflügelleber-Pastete

4.2 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 Portionen

Składniki

  • Toastbrot ohne Rinde, in Stücken
    150 g
  • Milch zum Einweichen
  • Butter und etwas mehr zum Einfetten
    25 g
  • Zwiebeln
    40 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Petersilie ohne Stiele
    1 Bund
  • fetter Speck geräuchert, in Stücken
    200 g
  • Geflügelleber
    500 g
  • Eier
    3
  • Sahne
    200 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Muskat
    2 Prisen
  • Calvados (Apfelschnaps)
    10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 14 g
Kalorie 1004 kJ / 240 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...