Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 100 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Piment, gemahlen
- 200 g Geflügelleber, geputzt, in groben Stücken
- ¾ TL Salz
- 2 EL roter Portwein
- 1 Baguette, in Scheiben
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 1463 kJ / 349 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mu-Err-Butter mit Sesam und Szechuan-Pfeffer
3h 30min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10min
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Makrelen-Tapenade
10min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Pintxo Donosti
5 min
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35 min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min