Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à pizza
- 160 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 1 pincée de sucre en poudre
- 350 g de farine blanche type 45
- 10 g d'huile végétale
- ¾ c. à café de sel
La garniture
- 500 g d'eau
- 500 g de pomme de terre, détaillée en dés (1 cm env.)
- 300 g de fromage frais
- 80 g de lait
- 50 g de pesto de basilic
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de tomate, détaillée en dés (1 cm env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3159 kJ / 755 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 90 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50min
Quiche auvergnate
1h 20 min
Pâtes à la stracciatella et aux lardons
1 godz. 5 min
Pizza au fromage et aux lardons
1h 30min
Pizza quatre fromages
1h 40min
Pizza à la betterave
1h 30min
Pizza au saumon
1h 15 min
Tartelettes printanières aux légumes
1h 10min
Pizza au thon
1h 40min
Quiche sans pâte aux haricots verts et pommes de terre
1h
Gratin de pommes de terre, céleri et chorizo
1h 35 min
Pizza chèvre-miel
1h 50 min